Feoris (18-09-08), PCminister (26-02-08)
مگه رمها Geil نیست ؟
عزیز منم رمم درست حسابی نیست ولی شاید اگر دقت کنی میبینی رم کینگستون من داره 451Mhz کار میکنه ( گمونم در حد باس 800 است )
البته قابل ذکر است ساندرا رمها رو DDR3 میشناسه
من بازم روی حرفم هستم و میگم کینگستون بد نیست بد گو داره
نمیدونم چی بگم عماد جز این راهنمایی که از این جا به بعد فقط باید با ولتاژدادن به پردازنده و ولتاژ 1.95 به رم بیای بالا دقیقا همون کاری که من کردم تو از اینجا به بعد باید ولتاژ رو بیاری بالای 1.4 که البته یکم ریسک داره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من یک بار E2180 رو با P5E تا 4.2 اوردم ( سیستم کی از آشناها بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Feoris (18-09-08), PCminister (26-02-08)
یک نگاهی هم به این بندازید شاید براتون جالب باشه
شاید به نظر بیاد غیر ممکنه باشه اما واقعی است
برای دانلود می توانید اینجا کلیک کنید ( یا فایل پیوست )
یا علی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید نظر یادتون نره
آخرین ویرایش توسط Labyrinth در تاریخ 13-04-08 انجام شده است
Feoris (18-09-08)
خوب خوب نوبتی هم باشه نوبت منه که رمم رو به رخ شما بکشم.....:دی
رم oczباس 800 مدل معمولی....با قیمت 45 1gb.....با تایمینگ 5-5-5-15
رو تا باس 1000 اوورکردم به راحتی بالاتر می رفت که نیاز به خنک کننده داشت.....چون ولتاژ 2.3 بهش دادم....:دی
جالب بود ، یک تست با اورست بگیر و بگذار ببینیم چطوری هاست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سپاس امیر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان ولتاژ رم روی 2.0 تنظیم شده!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Micron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما باز هم با بالاتر بردن fsb از 285 سیستم بوت میشه اما در ویندوز میمیره!
راستشو بخوای میترسم بیشتر از این به رم ولتاژ بدم!
با تشکر.
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
چی بگم عماد جان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا من به رم 1.95 ولتاژ میدم راحت تا باس 900 می یاد
سی پی یوم هم تا 280 میام راحت و مشکلی پیش نمی یاد ( سعی کن دوباره مین P5K رو جور کنی )
من فعلا از گرفتن سی پی و پشیمون شدم صبر میکنم تا بعد عید 45 نانومتری ها بیان و برم 8200 یا 8400 بگیرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی فن قطعی شده و میگیرم رم هم میخوام اضافه کنم اینجوری خیلی بیشتر فاز میده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Feoris (18-09-08)
|
سلام این هم رکورد جدید می با این cpu که واتر روش نبود چندین ساعت باهاش ور رفتم تا به اینجا رسید از این بیشتر فکر کنم بره که بایید واتر رو روش بزارم.......:دی
ولتاژ رم ......مارک ocz2.45
ولتاژ fsb روی 1.4
ولتاژ پل شمالی 1.3
ولتاژ cpu هم 1.53
M:B> ASUS P5B
FSB<BUS SPEED رو ببینین حال کنین.......
آخرین ویرایش توسط I M A N در تاریخ 27-02-08 انجام شده است
PCminister (27-02-08)
نتایج جدید با E4500
اینم رمها:
اینم لینک validate:
http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=325677
از این بالاتر میترسم cpu دچار ترکیدگی بشه!!!
با تشکر.
God save us everyone,
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
ببینم عماد چرا یک کولر نمیگیری ؟ عزیز بخاطر اینکه یکم حساب کار دستت بیاد برو توی این صفحه رکورد ها رو ببین فقط زیاد نگاه نکن امکان داره سکته کنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Core 2 E4500 (2.2Ghz) Specifications and Performance Analysis
واقعا جالبه بعد سعی کن توی این سایت رکورد هات رو ثبت کنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Feoris (18-09-08), PCminister (07-03-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید من هم قبول دارم با این سیستم اصلا با این نتایج نمیشه قیاس کرد!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر.
God save us everyone,
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks